ponedjeljak, 3. siječnja 2022.

LABIN - NOVO U 2021. GODINI

 Nakon dugogodišnjeg čekanja lani je na Katurama, relativno blizu Doma zdravlja, konačno je započela izgradnja doma za umirovljenike, uz obećanje da će do kraja ove godine primiti prve stanare. U ovom trenutku dom je pod krovom, što veseli njegove buduće korisnike, od kojih je podosta njih, zbog rada samo doma za umirovljenike u bivšoj bolnici u Raši, koristio je usluge takvih ustanova izvan Labinšćine, mahom na Barbanštini. 






























Nedaleko od budućeg doma labinskih umirovljenika pruža se prekrasan pogled na rodni grad Matije Vlačića Ilirika! 







Kod kružnog toka nedaleko od stadiona Rudara, na lokalitetu poznatom kao Barake, u završnoj je fazi dovršetak poslovne zgrade, sa čije se druge strane, preko cesta, nalaze supermarketi Lidl i Plodine.










Posljednjih dana tek minute godine dovršena je i druga stambena višekatnica na Katurama, nedaleko od supermarketa Konzuma, dok će treća zgrada, čija je gradnja započela lani, vjerojatno će biti završena ove godine. Kako je u protekla tri desetljeća na istom prostoru podignuto tek nekoliko stambenih zgrada. time će se u Labinu lakše doći do ključeva novih stanova, čije su cijene vrlo visoke.













Izvođač radova na ovim gradilišta je, pogađate, labinski građevinar "DE CONTE".


 

 

Nema komentara:

Objavi komentar